nieuws

Facultatieve
Sponsors

De Gedenkteken Specialist opent 12e vestiging in Honselersdijk

27 januari 2003


De Gedenkteken Specialist is trots te kunnen melden dat binnenkort de 12e vestiging van De Gedenkteken Specialist zijn deuren voor het publiek zal openen. Op een zeer mooie locatie in de winkelstraat van Honselersdijk zal deze nieuwste showroom met ingang van 3 februari aktief zijn.

Geheel binnen de stijl en concept van De Gedenkteken Specialist, kunnen vanaf die datum de mensen uit het Westland en omgeving nu ook in deze regio terecht voor een deskundig advies, een ruime collectie gedenktekens en een uitstekende service. Dit alles in een representatieve en overzichtelijke showroom. De vestiging aan de Dijkstraat 37 in Honselersdijk is eigendom van twee zeer enthousiaste franchisenemers. Zij weten zich gestuend door een betrokken en gemotiveerde medewerkster in de peroon van Kim van Aalst. Zij zal de bezoekers graag passend adviseren en informeren over de vele mogelijkheden. Deze nieuwste vestiging heeft als eerste een aantal unieke modellen en materialen in de showroom opgesteld.

Onze organisatie is zeer blij met de realisering van deze nieuwste vestiging, wat het totaal aantal verkooppunten in Nederland nu op twaalf bepaalt! Wij verheugen ons op een prettige samenwerking en kijken vol vertrouwen naar de toekomst. Graag nodigen wij iedereen uit een bezoek te brengen aan de mooie vestiging in Honselersdijk.

De Gedenkteken Specialist
Dijkstraat 37
2675 AV HONSELERSDIJK
Telefoon : 0174-388 342
Fax : 0174 388 343

Landelijk meldpunt overlijden
088 - 848 82 27
De hele nacht, Direct een dienstdoende uitvaartondernemer aan de lijn