nieuws

Facultatieve
Sponsors

De Gedenkteken Specialist nodigt u uit op 8 juni aanstaande voor het “Open huis” in een van onze negen vestigingen.

22 mei 2006


De Gedenkteken Specialist omvat een groep van speciaalzaken op het gebied van grafmonumenten, urnen, accessoires en gedenksieraden en is met 9 vestigingen de grootste van Nederland. Onze organisatie staat borg voor ruim 50 jaar ervaring met verkoop, belettering en plaatsing van grafmonumenten door het hele land.

In onze vestiging te Leiden aan het Lammenschansplein 6-B zullen naast ons reguliere assortiment als eerste exclusieve maquettes en gedenktekens van de hand van gerenommeerde glaskunstenaars te zien zijn. Tevens zullen er eigentijdse iconen getoond worden. Het begrip iconen staat oorspronkelijk voor portretkunst uit de Griekse en Russisch orthodoxe kerk maar kent inmiddels meerdere gezichten. Eigentijdse iconen van mensen die voor u belangrijk zijn zoals geliefden, kinderen en overledenen.

Binnen onze organisatie is vakkundig personeel u behulpzaam bij de keuze van een passend gedenkteken. Wat grafmonumenten betreft bieden wij standaard modellen, maar uiteraard bieden wij de mogelijkheid samen met u een eigen ontwerp te maken. Granieten monumenten kunnen desgewenst gecombineerd worden met andere materialen, bijvoorbeeld met glas.

Op het gebied van asbestemming hebben wij urnen van tin, keramiek en brons. Er is echter meer mogelijk op het gebied van asbestemming. Om u daarin tegemoet te komen, leveren wij glasobjecten waar een beetje as in kan worden verwerkt. Zo ontstaat een mooi glasmonumentje, wat in alle kleuren leverbaar is. Ook kan een kleine hoeveelheid as verwerkt worden in gedenksieraden.

Belangrijk in onze ogen is eveneens het aanbieden van mogelijkheden gericht op het multiculturele aspect binnen onze maatschappij. Uiteraard kunnen specifieke wensen vanuit de diverse culturele achtergronden van onze bevolking worden ingevuld.

Speerpunt binnen onze organisatie is het aanbieden van maximale kwaliteit voor de juiste prijs. Wij zijn selectief in de keuze van leveranciers terwijl onze schaalgrootte zorgdraagt voor die juiste prijs. De normen voor de aflevering van producten vanuit de winkels of de plaatsing van gedenktekens op de begraafplaatsen zijn onderdeel van een nauwgezet gevolgd kwaliteitsprogramma. Wij hanteren optimale garantievoorwaarden en zijn lid van de Algemene Bond van Natuursteenbedrijven.

Wij streven ernaar onze cliënten in deze moeilijke periode op correcte en betrokken wijze te adviseren en te ondersteunen. Met als eindresultaat een uitstekend afgeleverd product geheel naar uw wens.

U bent van harte welkom tussen 14:00 – 19:00 uur
aan het Lammenschansplein 6-B te Leiden.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >