nieuws

Facultatieve
Sponsors

'de Facultatieve Groep' tekent convenant ‘open voor een lastig lichaam’

8 juni 2010


Op 7 juni ondertekende Henry Keizer, bestuursvoorzitter van 'de Facultatieve Groep', een convenant dat laat zien dat 'de Facultatieve Groep' serieus de wens en wil heeft om minder validen en chronisch zieken een gelijke kans te geven op de arbeidsmarkt. Dit convenant is ontwikkeld door de Valid Foundation, een stichting die als doel heeft op structurele wijze bij te dragen aan gelijkwaardige participatie op de arbeidsmarkt van fysiek gehandicapten en/of chronisch zieken.

'De Facultatieve Groep' ondersteunt al enige jaren de doelstellingen van Valid Express. Valid Express is een bijzondere koeriersdienst: alle autokoeriers hebben een lastig lichaam (zijn fysiek gehandicapt en/of chronisch ziek).

Het convenant ‘open voor een lastig lichaam’ werd getekend in bijzijn van onder andere VVD-lijstrekker Mark Rutte en Nicolette Mak (oprichtster Valid Foundation). Op de foto vlnr Arrad Eshel (mede initiatiefnemer convenant), Henry Keizer, Mark Rutte en Nicolette Mak. Later op de dag tekende ook Minister-president Jan Peter Balkenende een steunbetuiging.

Voor meer informatie: www.validfoundation.nl

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >