nieuws

Facultatieve
Sponsors

De boodschap van de BijnaDoodErvaring (BDE)

HET LEVEN GAAT DOOR?

7 februari 2007

We horen steeds vaker over bijnadoodervaringen (BDE). Maar wat is nou precies een BDE? Hierover bestaan veel misverstanden. Yarden Vereniging regio Overijssel probeert hier opheldering over te geven tijdens een bijeenkomst onder de titel; Het leven gaat door? De bijeenkomst zal plaatsvinden op woensdag 28 februari in het Yarden Uitvaartcentrum Zwolse Begrafenis Vereniging, Ter Pelkwijkpark 18 in Zwolle. U bent van harte welkom om 20.00 uur, het programma zal ongeveer tot 22.00 uur duren.

Bestuursleden van Stichting Merkawah, de stichting voor en dóór bijnadoodervaarders, zullen deze avond voorlichting geven over BDE. Hierbij zal ook een ervaringsdeskundige aanwezig zijn. Zij zal vertellen hoe de gebeurtenis haar leven diepgaand heeft veranderd. In het algemeen treden BDE op tijdens traumatische gebeurtenissen waarbij veelal sprake is van een aantal minuten van klinische dood. Desondanks ervaren zulke mensen een helder bewustzijn. Na een dergelijke ervaring veranderd er een hoop. Zo vindt er veelal een karakterverandering plaats en verdwijnt de angst voor de dood.

De toegang voor deze lezing is gratis. Belangstellenden kunnen contact opnemen met het Yarden Uitvaartcentrum Zwolse Begrafenis Vereniging; 038-4214000. Reserveren is gewenst.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >