nieuws

Facultatieve
Sponsors

De bijna dood ervaring ( BDE) ontrafelt - St.Odiliënberg

15 maart 2018

In onze jaarlijkse lezingen reeks hebben we dit jaar een heel bijzonder gast namelijk Drs. Maureen Venselaar,. Woensdag 21 maart a.s. om 19.30 geeft geesteswetenschapper Mw. drs. Maureen Venselaar in de aula van Natuurbegraafplaats Bergerbos een lezing met als thema de BDE, de bijna dood ervaring .

Uit dagelijkse gesprekken met mensen blijkt dat veel mensen hiermee ervaringen hebben gehad . O.a. tijdens operaties, ziekten, onder narcose of een bij ongeval waarbij ze buiten bewustzijn zijn geraakt of tijdens een langdurige coma ect. Maar waren dat ook bijna dood ervaringen? Wie kan precies uitleggen wat ze hebben gezien? Allemaal vragen die op deze avond om een antwoord vragen.

Venselaar heeft inmiddels landelijke bekendheid en trekt met haar lezingen volle zalen. Ze is o.a. bekend geworden met de door haar ontwikkelde vijf –Fasen theorie. Binnen deze nieuwe BDE uitleg bestaat geen strikte scheiding tussen de fysieke en de meta fysieke wereld. Venselaars vijf-Fasen theorie is gebaseerd op de wetenschap dat er bij de bijna dood zeer veel licht uit ons fysieke lichaam komt, ofwel : fotonen( dit is bewezen door neurowetenschappers ). Deze fotonen lijken de basis te vormen van onze nieuwe verschijningsvorm de bijna (dood) , waarmee we bewust zijn , het gevoel hebben dezelfde te blijven en aan onze laatste reis beginnen.

Ontvangst vanaf 19.00 uur In Natuurbegraafplaats Bergerbos met koffie en het begin van de lezing begint om 19.30 uur, na afloop mogen er vragen worden gesteld. Door de geweldige toeloop zijn alle plaatsen bezet.

Meer informatie vindt u op de website van Mw. Venselaar www.debijnadoodontrafeld.nl of op de website van
www.natuurbegraafplaats .nl.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE