nieuws

Facultatieve
Sponsors

DBVU, de stand van zaken.

3 juni 2021

Nog maar enkele weken geleden werden de plannen aangekondigd voor een nieuwe brancheverenging. Inmiddels hebben we een streefdatum waarop DBVU officieel zal worden opgericht: 1 juli a.s.! Hiervoor
wordt door het oprichtingsbestuur achter de schermen hard gewerkt.
Tijd voor een update:

Aan de statuten wordt door de notaris de laatste hand gelegd, de website en de nieuwsbrief zijn in de maak en tijdens wekelijkse meetings worden steeds meer onze doelen uiteengezet. Een belangrijke doelstelling van DBVU is het borgen van het consumentenbelang. Daarom streven wij ernaar in de toekomst ook twee consumentenvertegenwoordigers toe te laten treden tot het bestuur. De vrije keuze voor een uitvaartondernemer, ook wanneer men een uitvaartverzekering heeft, is immers in het belang van alle consumenten èn uitvaartondernemers.

Het doet ons deugd dat er enorm veel reacties binnen zijn gekomen op onze oproep voor (bestuurs)leden. Het oprichtingsbestuur ontving veel reacties van gegadigden die in de toekomst onze taken binnen het bestuur willen overnemen of aanvullen en daarnaast collega’s die geïnteresseerd zijn, informatie vragen of nu al lid wensen te worden! Het laat ons zien dat de uitvaartondernemers van Nederland zich willen verenigen om zo gezamenlijk een stem te hebben bij politiek en media. Leden met écht oog voor de consument. Wij hopen deze collega’s te ontmoeten in de toekomst binnen DBVU!

Wil je niets missen en op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen? Stuur dan een mail naar: contact@DBVU.nl en ontvang regelmatig onze nieuwsbrief met alle actuele informatie.

Een verbindende groet namens de initiatiefnemers Annerie Kremer, Sandra Burger, Pieter Dekker, Patty Duijn

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >