nieuws

Facultatieve
Sponsors

Crowdfunding voor uitvaart moeder

22 februari 2021

Vorige week overleed de 37-jarige moeder van twee jongens uit Wijchen. De moeder had geen uitvaartverzekering en er is geen geld voor de uitvaart. De vader van de jongens (sinds 2013 gescheiden van hun moeder) is een crowdfunding gestart voor de uitvaart van de moeder.

De jongens willen het liefst dat hun moeder wordt begraven. Maar omdat cremeren goedkoper is wil de gemeente haar laten cremeren, dat meldt De Gelderlander. De vader hoopt dat er voldoende geld wordt ingezameld zodat de jongens op een goede manier afscheid kunnen nemen van hun moeder. Er is inmiddels al ruim 6.700 euro opgehaald.

Crowfunden van een uitvaart

Een site die uitermate geschikt is voor het crowdfunden van een uitvaart is UitvaartDonatie.nl. Uniek aan deze site is dat mensen die geld doneren geen transactiekosten betalen. En de mensen voor wie het geld bestemd is hoeven geen commissie te betalen wanneer Amstel Uitvaarten, eigenaar van de site, de uitvaart verzorgt.

Bijkomend voordeel is dat donateurs de zekerheid hebben dat hun donaties echt alleen maar besteed worden aan uitvaarten (en niet aan bv een vakantie) en de nabestaanden worden ontzorgd bij het regelen van de uitvaart.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >