nieuws

Facultatieve
Sponsors

Crowdfunding voor uitvaart Max Meijer

16 januari 2020

Max Meijer (23) verdween ruim een maand geleden na een avondje stappen in Antwerpen. Zijn lichaam werd onlangs gevonden in de Schelde in Antwerpen. Omdat de familie het niet breed heeft en Max geen uitvaartverzekering had is de familie een crowdfunding gestart.

Het was de uitvaartondernemer die de familie op het idee van de crowdfunding bracht. De zus van Max vertelt aan Omroep Brabant dat zij en haar moeder eerst twijfelden of ze dat wel wilden. Maar toen mensen uit hun omgeving er heel positief op reageerden zijn ze de crowdfunding toch begonnen. Het publiek blijkt zeer mee te leven met de familie, inmiddels is er al veel meer geld opgehaald dan noodzakelijk was. De uitvaart zoals de familie hem wil kost 10.000 euro. Er is op dit moment al 11.716 euro opgehaald, dat geld is gedoneerd door 632 mensen.

Uitvaart crowdfunden

Een site die uitermate geschikt is voor het crowdfunden van een uitvaart is UitvaartDonatie.nl. Uniek aan deze site is dat mensen die geld doneren geen transactiekosten betalen. En de mensen voor wie het geld bestemd is hoeven geen commissie te betalen wanneer Amstel Uitvaarten, eigenaar van de site, de uitvaart verzorgt.

Bijkomend voordeel is dat donateurs de zekerheid hebben dat hun donaties echt alleen maar besteed worden aan uitvaarten (en niet aan bv een vakantie) en de nabestaanden worden ontzorgd bij het regelen van de uitvaart.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >