nieuws

Facultatieve
Sponsors

Crematorium Wâldhôf heeft een nieuwe aula

18 september 2018

Met trots mogen wij onze nieuwe aula aankondigen in het crematorium. Naast de grote aula die vanaf nu omgedoopt is tot aula Wide le en die ruimte biedt voor 160 zitplaatsen is er vanaf nu ook een kleine aula Smelle le met 30 zitplaatsen.

De wensen van de nabestaanden

“Wij merken dat er behoefte is naar een intieme omgeving om afscheid te nemen”, legt Astrid Bethlehem uit. “Als crematorium willen wij onze klanten de hoogste kwaliteit bieden en daarvoor is de nieuwe kleine aula een uitkomst.” Beide aula’s hebben hun eigen koffiekamer voor de nazit.

Aula Smelle le

Zeven weken geleden zijn wij gestart met de verbouwing van het uitvaart kantoor tot een kleine aula. Wij kregen regelmatig het verzoek of er een mogelijkheid was voor een condoleance of plechtigheid in intieme sferen.

Afscheid nemen van je dierbare is veel persoonlijker en intiemer in een daarbij passende omgeving. Zo gezegd, zo gedaan. Vol trots kondigen wij hiermee de opening aan van de nieuwe aula Smelle le.

Bekendmaking nieuwe naam

Bij een nieuwe ruimte hoort een nieuwe naam aldus Astrid. En wij als team waren niet echt gecharmeerd om de aula’s nu grote/kleine aula te noemen of aula1/2 Om inspiratie te krijgen voor een nieuwe naam hebben wij enige tijd geleden een prijsvraag uitgezet. Uit alle inzendingen hebben wij een selectie gemaakt en is de keus gevallen op 2 Friese wateren hier in de omgeving. Toepasselijk bij onze rouwkamers, die namen hebben van gebieden in onze omgeving. Vandaar dan ook de naam Wide Ie voor onze grote aula en de Smelle Ie voor de kleine aula.

Officiële opening

Onze nieuwe aula is sinds 2 augustus in gebruik en op 20 september om 16:00 uur zal hij officieel geopend worden voor genodigden.

Meer informatie

Wie vragen heeft, kan telefonisch contact opnemen met Wâldhôf via 0512 – 366 360 tussen 08.30 en 17.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.crematoriumwaldhof.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >