nieuws

Facultatieve
Sponsors

Crematorium Venlo-Blerick verkozen tot beste uitvaartlocatie van Yarden

17 februari 2014

Crematorium Venlo-Blerick is in een interne wedstrijd van Yarden verkozen tot beste uitvaartlocatie van Nederand. In 2013 zijn alle uitvaartlocaties van Yarden elke maand door een interne commissie beoordeeld op kwaliteit, financiën en klanttevredenheid. Aan het eind van het jaar zijn Crematorium Venlo-Blerick en Crematorium & Begraafplaats Steenbrugge (Diepenveen) genomineerd als de twee beste uitvaartlocaties van het land. Het team van Crematorium Venlo-Blerick is uiteindelijk verkozen tot winnaar.

De winnaar ontving uit handen van directielid Sabrina Franken de Yarden Star Award en een geldprijs voor de personeelspot. De jury koos voor Crematorium Venlo-Blerick omdat zij het hele jaar 2013 constant bovenmatig gepresteerd hebben. Locatiemanager Josianne Houben is blij op de prijs: "we zijn met ons hele team enorm trots op de Yarden Star Award. Het is voor ons hét bewijs dat we met elkaar een goede diensverlening neerzetten. Daar zetten we ons dagelijks met hart en ziel voor in."

Over Yarden
Uitvaartorganisatie Yarden is een vereniging met meer dan 100 jaar ervaring. Opgericht om het afscheid van haar leden zo goed en persoonlijk mogelijk te verzorgen. Yarden werkt vanuit het besef dat een betekenisvolle manier van afscheid nemen helpt bij het rouwproces. Daarom zijn innovatie, informatie en inspiratie op het gebied van afscheid belangrijke kernactiviteiten. Door het werken zonder winstbejag, het beheersen van kosten en het laag houden van premies houdt Yarden het afscheid voor haar leden betaalbaar. Inmiddels behoort Yarden tot een van de drie grootste uitvaartorganisaties van ons land. De vereniging telt bijna 1 miljoen leden. Met 41 uitvaartcentra, 22 crematoria, 26 Franchisenemers Uitvaartzorg en 7 begraafplaatsen verspreid door heel Nederland zit Yarden altijd in de buurt. Yarden verzorgt ongeveer 15.000 uitvaarten per jaar en is betrokken bij meer dan 40.000 uitvaarten per jaar.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >