nieuws

Facultatieve
Sponsors

Crematorium Rotterdam over de Maas

De Esch tijdelijk Crematorium Rotterdam

29 augustus 2013

Crematorium Rotterdam aan de Maeterlinckweg ondergaat de komende vijf maanden een grondige verbouwing. Omdat het crematorium de uitvaartplechtigheden tijdens de verbouwing waardig en ongestoord wil laten plaatsvinden, zal tijdelijk naar een andere locatie worden uitgeweken. Vanaf 5 september zullen de uitvaartplechtigheden daarom plaatsvinden in De Esch, Rijnwaterstraat 11 in Rotterdam.

Sfeervolle behuizing

De Esch is een sfeervol historisch pand aan de andere kant van de Maas. Locatiemanager Rob Benningen: “We hebben lang gezocht naar een geschikte locatie op Zuid, maar niets voldeed aan wat we wilden. Voor ons is de kwaliteit van dienstverlening heel belangrijk en daarnaast wilden we een sfeervolle plek die goed bereikbaar is, met voldoende gratis parkeergelegenheid. Toen we over de Maas gingen kijken, stuitten we op Pompgebouw De Esch, een prachtig historisch gebouw dat aan al onze eisen voldoet.”


Pompgebouw De Esch

Maeterlinckweg toegankelijk

Tijdens de verbouwing van het crematorium aan de Maeterlinckweg zullen de crematies blijven plaatsvinden op deze locatie. Ook zullen dagelijks de bloemen op het bloemenhof worden gelegd en blijven het gedenkpark en binnencolumbarium normaal toegankelijk en blijft ook de asverstrooiing plaatsvinden op de oude locatie.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE