nieuws

Facultatieve
Sponsors

Crematorium Oosterhout mogelijk toch aan Veerseweg

26 oktober 2010


Het college van Oosterhout lijkt toch te kijken naar de Veerseweg als locatie voor het nieuw te bouwen crematorium. Tijdens de raadsvergadering van afgelopen dinsdag gaf de verantwoordelijk wethouder ontwijkende en vage antwoorden op vragen over de locatie, dat meldt BN de Stem.

Het vorige college besloot eerder resoluut dat de locatie aan de Veerseweg geen optie was. Dat zou onder andere voor grote verkeersproblemen gaan zorgen. Maar een VVD-raadslid vroeg de wethouder deze week of het klopt dat er toch weer gesproken wordt over nieuwbouw op deze locatie. Het raadslid wilde weten of dit wel of niet het geval is. In antwoord op die vraag kwam de wethouder onder andere met het volgende: ‘De kwestie is in behandeling bij het college…Het vorige college heeft klip-en-klaar een besluit genomen, waar wij ons aan te houden hebben, tot wij iets anders besluiten – en wellicht gáán wij iets anders besluiten.’

De wethouder liet daarna weten dat de raad eerst moet wachten op de besluitvorming van het college. Of en waarom er nu toch weer gekeken wordt naar de locatie aan de Veerseweg zal binnenkort duidelijk worden.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE