nieuws

Facultatieve
Sponsors

Crematorium Nedermaas in Geleen bestaat 25 jaar

Een kijkje achter de schermen bij Crematorium Nedermaas

28 mei 2010


Geleen, 27 mei 2010 – Op zondag 30 mei houdt crematorium Nedermaas in Geleen een open dag die in teken staat van het 25-jarig jubileum. Op die dag zijn er verschillende activiteiten te doen voor zowel jong als oud. De deuren van Crematorium Nedermaas, dat onderdeel uitmaakt van DELA, is gelegen aan de Vouershof 1 in Geleen. De deuren zijn geopend van 10.30 uur tot 16.00 uur.

Op zondag 30 mei kunnen belangstellenden tijdens de open dag een kijkje nemen achter de schermen van het crematorium en krijgen zij de mogelijkheid uitgebreid vragen te stellen. Alle ruimtes van het crematorium zijn open voor het publiek. Ook kunnen mensen een kijkje nemen in een uitvaarttruck, een nieuwe manier waarmee overledenen naar hun laatste rustplaats worden gereden. Daarnaast vindt er een presentatie plaats over lichte balseming, dat sinds kort is toegestaan in Nederland. Medewerkers staan klaar om vragen te beantwoorden over lichte balseming, verzorging, nazorg, opbaarmogelijkheden, verzekeringen, de 24 uurs kamer en vele andere onderwerpen.


Individuele smaak en warme sfeer

De open dag vindt plaats om mensen te laten zien dat een crematorium niet grijs en grauw hoeft te zijn. In tegenstelling tot vroeger worden uitvaarten steeds meer afgestemd op persoonlijke wensen.

Eric Heuberger, locatiemanager crematorium Nedermaas: “In de afgelopen 25 jaar heeft crematorium Nedermaas al meer van 40.000 crematies verzorgd. Dit maakt dat deze plek veel laatste herinneringen herbergt aan overleden dierbaren. Crematorium Nedermaas is sfeervol, warm en kleurrijk ingericht. Dit is belangrijk omdat de omgeving nabestaanden niet nog verdrietiger moet maken, maar hen juist moet helpen om de verwerking draaglijker te maken. Afscheid nemen in een mooie ambiance neemt geen verdriet weg; het helpt wél bij het creëren van de eerste mooie herinneringen aan een verdrietig moment.”


Over DELA

Crematorium Nedermaas in Geleen is onderdeel van DELA. Ruim 100 vestigingen, zo’n 1.000 medewerkers en 3 miljoen verzekerden maken de coöperatieve vereniging Draagt Elkanders Lasten (DELA) marktleider in de Benelux. DELA helpt mensen al ruim 70 jaar tegen een eerlijke prijs met repatriëring, opvang, begrafenis, crematie, nazorg en financiële diensten op deze terreinen. Nabestaanden waarderen de dienstverlening met ruim een negen. DELA heeft het Keurmerk Uitvaartwezen. Sinds 2006 is DELA hoofdsponsor van het Nationaal Dames Volleybalteam.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >