nieuws

Facultatieve
Sponsors

Crematorium Hart van Berkelland bij beste familiebedrijven

26 november 2019


Foto: Gelders Familiebedrijven Gilde

Ruim 40 familiebedrijven uit Gelderland zijn dit jaar aangemeld voor de Award voor het Beste Gelderse Familiebedrijf van 2019. Door een deskundige jury werd dit aantal teruggebracht tot een top drie bestaande uit de familiebedrijven Crematorium Hart van Berkelland, Beton Industrie Arts (BIA Beton) en DKC Totaaltechniek.

De prijs werd dit weekend uiteindelijk gewonnen door DKC Installatietechniek uit Wijchen. De prijzen werden uitgereikt door Christiane van der Wal, gedeputeerde van Provincie Gelderland. Voor crematorium Hart van Berkelland is het feit dat ze behoren bij de drie beste familiebedrijven van Gelderland een heel groot compliment.


Foto: Gelders Familiebedrijven Gilde

Familiebedrijven hebben een grote maatschappelijke betrokkenheid. Zij doen volgens onderzoek veel aan duurzaamheid, innovatie, scholing en opleidingsplaatsen etc. De reden dat juist familiebedrijven het op deze thema’s goed doen is hun lange termijn horizon. Minder focus op kortetermijnwinst maar vooral aandacht voor de volgende generatie.

Het Gelders Familiebedrijven Gilde haar partners willen familiebedrijven graag ondersteunen door het bieden van kennis en een netwerk. Familiebedrijven leren immers vooral van andere familiebedrijven die in eenzelfde situatie zitten of hetzelfde hebben meegemaakt.

Provincie Gelderland onderkent het belang van familiebedrijven voor de Gelderse economie en ondersteunt het Gilde en haar deelnemers.


Foto: Gelders Familiebedrijven Gilde

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >