nieuws

Facultatieve
Sponsors

Crematorium Goes begin 2012 operationeel

10 februari 2011

Het nieuwe crematorium in Goes gaat waarschijnlijk begin volgend jaar open, dat meldt PZC. Directeur Gerrit-Jan Swinkels, van initiatiefnemer Stichting Begraafplaatsen en Crematoria in Best, heeft dat laten weten aan de krant.

De bouw van het crematoria heeft al verschillende keren vertraging opgelopen, de eerste plannen dateren al van 2004. In eerste instantie werd vertraging opgelopen door wijzigingen in het bestemmingsplan, maar ook de aanbesteding kost veel tijd. Directeur Swinkels laat aan de krant weten dat ze er wel uit zijn met de aannemer, maar dat er nog geen akkoord is met ‘de techneuten van de installaties’. Het gaat daarbij om substantieel geld en dat wil de stichting goed uitonderhandelen.

Vorig jaar september werd nog gemeld dat de bouwwerkzaamheden nog dat jaar van start zouden gaan, maar dat is niet gelukt. De bouwwerkzaamheden zullen naar verwachting zo’n negen maanden in beslag nemen. Als alles nu goed gaat dan gaat het eerste crematorium op de Bevelanden begin 2012 open.

Zie ook het eerdere bericht:
Nog dit jaar start bouw crematorium Goes.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >