nieuws

Facultatieve
Sponsors

Crematorium en Begraafplaats Beukenhof BV gecertificeerd

15 maart 2005


Sinds kort is Beukenhof BV, crematorium en begraafplaats Schiedam, de trotse bezitter van het ISO 9001 certificaat. Hiermee is Beukenhof naar alle waarschijnlijkheid het eerste crematorium en begraafplaats in Nederland dat is gecertificeerd.

Het moment van de certificering kan niet beter uitkomen. De afgelopen periode is 'de uitvaartbranche' behoorlijk in het nieuws. Beukenhof is geen uitvaartondernemer maar fungeert wel als laatste schakel in de uitvaartbranche.

Met het kwaliteitskeurmerk dat zij onlangs heeft behaald is vastgesteld dat de door Beukenhof BV gehanteerde kwaliteitssystemen en de toepassing daarvan voldoen aan NEN-EN-ISO 9001:2000 voor het verzorgen van crematie en begrafenisplechtigheden en het beheren en exploiteren van de begraafplaats en het crematorium.

Beukenhof fungeert daarnaast steeds vaker als informatiecentrum over alles wat met de laatste fase van het leven te maken heeft. Dit is een bijzondere ontwikkeling waarover zij graag met betrokkenen van gedachten wil wisselen. Bijvoorbeeld bij het uitzoeken en bespreken van een reservering voor een familiegraf, de invulling van de afscheidsplechtigheid en de aankoop van urnen, grafmonumenten en gedenksieraden.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >