nieuws

Facultatieve
Sponsors

Crematorium Daelwijck vormt podium kerstconcert

26 november 2002

Op dinsdag 10 december 2002 organiseert Crematorium Daelwijck aan Floridadreef 7 in Utrecht een Kerstconcert. Het concert duurt van 20.00 tot 21.45 uur en bestaat uit een combinatie van muziek en gesproken woord. Het crematorium wil met deze avond mensen de gelegenheid bieden gezamenlijk te herdenken.

'Klassieke' Kerstliederen
Manager John Heskes: 'In de laatste weken van het jaar kijken we meer dan anders terug op het verleden. Onze gedachten zijn vooral bij hen die niet meer onder ons zijn. Dit zijn momenten ter overdenking. Soms doe je dat alleen, maar vaak geeft het steun als je daarbij niet alleen staat. We hopen dat deze concertavond mensen daarbij kan helpen.
Pastor A.J.M. Verweij van het Senioren Pastoraat in Utrecht opent de avond in de grote aula van het crematorium. Hij gaat spreekt een kerstboodschap uit en gaat daarbij in op de gevoelens die we hebben bij de laatste dagen van het jaar. Een sopraan zal onder begeleiding van piano een reeks 'klassieke' Kerstliederen ten gehore brengen. Zij zingt onder meer Stille Nacht, I'm Dreaming of a White Christmas, Jingle Bells en O Holy Night. Halverwege de avond is er een pauze. De toegang is gratis, maar reserveren voor de avond is noodzakelijk: telefoon 030 261 0244.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >