nieuws

Facultatieve
Sponsors

Corona maatregelen Zorgvlied

29 november 2021

Naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen vrijdag hierbij een overzicht van de aangepaste dienstverlening van Zorgvlied. Uiteraard gelden op Zorgvlied de basismaatregelen zoals het houden van 1,5 meter afstand en het dragen van een mondkapje. Bij binnenkomst in de aula of in het Paviljoen is het dragen van een mondkapje dus verplicht, en ook op het moment dat mensen zich verplaatsen. Als men eenmaal zit, kan het mondkapje af.

De maximale bezetting in de aula is 50 personen. De maximale bezetting in het Paviljoen is terug gebracht naar 30 personen. Indien nodig neemt de planning van Zorgvlied contact met u op over al vastgelegde condoleances met meer dan 30 personen.

Het Chalet is enkel beschikbaar voor rouwbezoek (met maximaal 4 personen per bezoek).

Bij een crematiegang of grafgang zonder gebruik van aula of Paviljoen, luidt ons dringende advies om het aantal gasten tot 50 personen te beperken.

Voor het aanvragen van een livestream tijdens een auladienst worden tijdelijk geen kosten in rekening gebracht. Dit om te helpen het aantal reisbewegingen en contactmomenten te verminderen.

Kijk voor uitgebreide informatie over het thema uitvaart in Amsterdam op www.begrafenis-amsterdam.nl.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE