nieuws

Facultatieve
Sponsors

Corné Mulders nieuwe directeur Uitvaartzorg Monuta

24 maart 2020


Corné Mulders (47) treedt per 1 april 2020 in dienst bij Monuta als directeur Uitvaartzorg. Met de benoeming van deze ervaren directeur zet Monuta een nieuwe stap in de transformatie van haar uitvaartbedrijf.

“Wij zijn zeer verheugd over de komst van Corné Mulders. Monuta’s strategie is erop gericht om de bijna 100 jaar aan vakmanschap te combineren met een moderne, eigentijdse kijk op uitvaren. Met alle ervaring die Corné meebrengt, zal hij daar een belangrijke bijdrage aan kunnen leveren,” zegt Quinten Fraai, CEO van Monuta. Mulders neemt het stokje over van interim-directeur Uitvaartzorg Hannelore Jager.

Mulders heeft een rijke, retail achtergrond. Hij werkte jaren bij Albert Heijn en was als algemeen directeur de grondlegger van Albert Heijn België. Zowel zijn functies bij Albert Heijn als Sligro en Blokker droegen bij aan zijn rijke ervaring op het gebied van commercie én operations.

Mulders over zijn nieuwe functie: “Monuta heeft een zeer rijke historie in de uitvaartbranche. Een prachtig bedrijf dat nagenoeg iedere Nederlander kent. Het is voor mij een eer om samen met vakmensen zowel operationeel als commercieel het verschil te maken. Het geeft veel voldoening om voor een bedrijf te mogen werken waar het draait om echte betekenisvolle dienstverlening. Hier wordt het verschil gemaakt door en vóór mensen!”

Over Monuta

Monuta is sinds 1923 specialist op het gebied van afscheid en beschikt inmiddels over ruim honderd uitvaartverzorgers verspreid over heel Nederland. Meer dan 1,6 miljoen mensen in Nederland en Duitsland zijn bij Monuta verzekerd. Monuta regelt uitvaarten, sluit uitvaartverzekeringen af en is een partner voor het bespreken en vastleggen van uitvaartwensen. Meer informatie is te vinden op www.monuta.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >