nieuws

Facultatieve
Sponsors

Controleurs bekeuren tientallen rouwenden in Veenendaal

17 oktober 2019

De gemeentekas moet kennelijk voor het einde van het jaar nog wat aangevuld worden in Veenendaal. Deze week ontvingen tientallen mensen die aanwezig waren bij de condoleance van een bekende inwoner een bekeuring. Dat gebeurde omdat vrijwel iedereen in de veronderstelling was dat het tot 18.00 uur betaald parkeren was bij de Julianakerk.

Maar officieel moet er tot 20.00 betaald worden, dat meldt de Gelderlander. Maar de borden die dat aangeven zijn in het donker bijna niet te lezen. Nu zou je natuurlijk verwachten dat er bij de controleurs wel een lampje zou gaan branden als er opeens tientallen auto’s staan waarvoor niet is betaald. Maar dat lampje ging niet branden en dus gingen de controleurs hard aan de slag om alle rouwenden te trakteren op een bekeuring van 62,50 euro.

Getuigen melden in de Gelderlander dat de controleurs wisten dat er een condoleance was. Iemand zegt dat de controleurs er zelfs op hebben zitten wachten. Een onderneemster die een kapsalon heeft bij de kerk zag het allemaal gebeuren en probeerde nog wat mensen te waarschuwen. Ze zegt in de krant dat de gemeente misbruik heeft gemaakt van het leed van anderen.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >