nieuws

Facultatieve
Sponsors

Consument heeft vertrouwen in diensten en producten Monuta

14 november 2011

Regelmatig houdt Monuta klanttevredenheidsonderzoeken onder haar klanten. Een belangrijke graadmeter of de diensten en producten voldoen aan de wensen en verwachtingen van de consumenten. Zowel op verzekerings- als op uitvaartgebied worden de diensten en producten van Monuta goed beoordeeld, ruim boven de acht op een schaal van tien.

Dit beeld wordt bevestigd door het recente WUA! onderzoek van oktober 2011. Uit dit onafhankelijk onderzoek blijkt dat 32,5% van de respondenten die Monuta.nl bezoekt ook besluit er uiteindelijk een verzekering af te willen sluiten. De online vindbaarheid is verbeterd, 70% van de mensen die zich online oriënteren komt uit bij Monuta. Monuta.nl scoort vooral goed op eerste indruk en vertrouwen.

Sandra Koopman, Businessmanager Online: ’Wij zijn heel blij met de uitkomsten van het WUA! onderzoek. Vooral omdat het de uitkomsten van onze eigen tevredenheidsonderzoeken bevestigt. Wij doen er alles aan om consumenten zo goed mogelijk te informeren over mogelijkheden en welke producten het beste aansluiten bij de wensen van de consument. Transparantie, kwaliteit en betrouwbaarheid, daar staan wij voor en dat zie je terug in onze verzekeringsproducten. Het is mooi te zien dat consumenten het ook zo beoordelen en dat velen er uiteindelijk voor kiezen bij Monuta een verzekering af te sluiten.’

Bron: persbericht Monuta

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >