nieuws

Facultatieve
Sponsors

Condoleancemappen op maat gemaakt

1 april 2022

Uitvaartartikelen van duurzame materialen

Bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardige condoleancemappen? Dan bent u bij Condoleancemap.nl aan het goede adres. Wij produceren mooie, duurzame en stevige condoleancemappen en accessoires die naar wens op maat en in eigen huis gemaakt worden. U heeft de keuze uit diverse materiaalsoorten en kleuren. Levering van kleine oplages (al vanaf 25 stuks) is mogelijk. Wij geven u graag persoonlijk advies en helpen bij het uitzoeken van de juiste condoleancemap en accessoires. Hand made in Purmerend!

Uitvaartartikelen van duurzame materialen

Voor steeds meer artikelen is inmiddels een duurzaam alternatief voorhanden. Dat geldt ook voor uitvaartartikelen. Binnen ons familiebedrijf vinden we het belangrijk om onze CO2-footprint zo klein mogelijk te houden. Wij kijken daarnaast kritisch naar de grondstoffen en materialen die we gebruiken. Informeer ook naar onze unieke biologisch afbreekbare Biogreen collectie.



Herinneringsboxen

Herinneringsboxen zijn ideaal om alle uitvaartdocumenten zoals kaarten, foto’s en rouwlinten in op te bergen. Ook de condoleancemap kan hierin worden bewaard. Deze box heeft een magneetsluiting aan de voorzijde. Wij leveren de herinneringsbox al vanaf 25 stuks in uw eigen huisstijl, eventueel bedrukt met uw logo als diepdruk, foliedruk of zeefdruk. Het standaardformaat van de box is 31 x 26 x 8 cm, andere maten zijn mogelijk


Contactgegevens:

Condoleancemap.nl
Volume 81
1446 WH Purmerend
www.condoleancemap.nl
sales@condoleancemap.nl
Telefoon +31 (0)299 463 622


Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >