nieuws

Facultatieve
Sponsors

Competentis start uitvaartopleidingen in Assen

3 mei 2017


Gezien de toenemende vraag naar uitvaartopleidingen en de behoefte om haar expertise als uitvaartverzorger over te dragen is Marga Haveman een opleidingscentrum voor de uitvaartbranche gestart aan de Nijlandstraat 1 in Assen. Daarnaast is Competentis het enige opleidingscentrum die de opleiding tot uitvaartverzorger op de zaterdag aanbiedt. Op 30 september start de opleiding.

De opleiding tot uitvaartverzorger wordt door Marga zelf verzorgd met aanvullende expertise van gastdocenten, allen werkzaam in de branche. Men krijgt excursies en stages aangereikt. Bij het met goed gevolg doorlopen van de opleiding ontvangt men een vakbekwaamheids-certificaat.

Marga Haveman: “Aangezien veel mensen de opleiding tot uitvaartverzorger naast hun dagelijkse werkzaamheden willen doen, bieden wij de mogelijkheid om deze op de zaterdag te volgen. Daarnaast bieden wij ook communicatietrainingen aan voor personeel wat reeds werkzaam is in de uitvaartbranche. Deze trainingen vinden plaats op de maandagen en worden gegeven door Folkert Ketel.”
Voor geïnteresseerden zijn er op 13 en 27 mei van 13.00 tot 16.00 uur oriëntatiedagen bij Competentis.
Aanmelden kan via de website: www.competentis.nl en voor meer info kan men mailen: info@competentis.nl.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE