nieuws

Facultatieve
Sponsors

College ‘Levensles’ met Peter van Uhm

29 januari 2017

Yarden Vereniging organiseert op woensdag 8 februari een inspiratiesessie met Peter van Uhm, voormalig Commandant der Strijdkrachten. Tijdens de sessie, die wordt gehouden bij Yarden Crematorium Ockenburgh in Den Haag, vertelt Van Uhm openhartig over zijn persoonlijke strijd na het verlies van zijn zoon. Op de bijeenkomst wil Van Uhm het publiek inspireren om na te denken over het leven en afscheid nemen.

College ‘Levensles’

Monique Houtzager, relatiemanager bij Yarden Vereniging: ’Het verliezen van een dierbare kan een enorme impact hebben op het leven van nabestaanden. Yarden Vereniging organiseert daarom regelmatig voorlichtings- en bewustwordingsactiviteiten om de dood en het afscheid bespreekbaar te maken en nabestaanden te steunen in hun verlies.’

Tijdens zijn college ‘Levensles’ inspireert Peter van Uhm deelnemers om bewust na te denken over hun eigen leven; waar sta je nu en wat wil je bereiken? Hij vertelt over de zaken in het leven die hem hebben gedreven, aan de hand van zijn persoonlijke verhaal over het verlies van zijn zoon. Door middel van dit college maken Yarden Vereniging en Peter van Uhm ook het afscheid bespreekbaar, vanuit de gedachte dat een goed afscheid mensen verder helpt.

Programma en locatie

Het college ‘Levensles’ wordt aangeboden door Yarden Vereniging en vindt plaats op 8 februari 2017 bij Yarden Crematorium Ockenburgh aan de Ockenburghstraat 21 in Den Haag. Aan de bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. Het programma ziet er als volgt uit:

19.00 uur - Ontvangst met koffie en thee
19.30 uur - College ‘Levensles’ door Peter van Uhm
21.30 uur - Vragenronde
22.00 uur - Einde programma

Iedereen is meer dan welkom om de inspiratiesessie bij te wonen. Meer informatie en aanmelden op www.yarden.nl/agenda.

Over Peter van Uhm

Peter van Uhm (1955) is voormalig Commandant der Strijdkrachten en auteur van het boek ‘Ik koos het wapen’ waarvan inmiddels meer dan 25.000 exemplaren zijn verkocht. Van Uhm is tevens een van de meest gevraagde sprekers van Nederland. Hij wordt als voormalig Commandant der Strijdkrachten wereldwijd geroemd om zijn leiderschapskwaliteiten. Meer dan 1 miljoen mensen bekeken zijn TEdx optreden.

Over Yarden

Met bijna 100 jaar ervaring en een vereniging van bijna één miljoen leden is Yarden dé uitvaartorganisatie van heel Nederland. Als afscheidsspecialist ondersteunt en inspireert Yarden bij het organiseren en verzorgen van een passende begrafenis of crematie. Door voorlichting en het initiëren van diverse activiteiten wordt bewustwording over leven, dood en afscheid bevorderd. Yarden maakt een persoonlijk afscheid voor iedereen bereikbaar en betaalbaar, omdat een goed afscheid mensen verder helpt. Met 200 vrijwilligers, 900 medewerkers (waaronder 102 lokale uitvaartverzorgers), 41 uitvaartcentra, 24 crematoria en 9 begraafplaatsen in Nederland zit Yarden altijd in de buurt. Voor meer informatie: www.yarden.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >