nieuws

Facultatieve
Sponsors

Coffin Cover™: revolutionair uitvaartkist design

Waardig – Praktisch – Uniek – Goedkoop

26 juli 2005


Het Coffin Cover™ concept is een nieuwe en unieke innovatie in uitvaartkist design, welke alle benodigde eisen van een traditionele uitvaartkist combineert met een verhoogde visuele verschijning tegen een gunstigere prijs.

Het Coffin Cover™ concept heeft een losse (interne) golfkartonnen uitvaartkist, welke voor een groot gedeelte is gemaakt van gerecycled materiaal. De traditioneel ogende, herbruikbare, eiken fineer uitvaartkist (Coffin Cover™) heeft scharnierbare zijkanten en verwijderbare kopschotten. Als de golfkartonnen uitvaartkist uit de Coffin Cover™ is gehaald, vóór de crematie/begrafenis, zal de Coffin Cover™ ingeklapt worden en opgeborgen in de daarvoor bestemde beschermende draagzak. Vervolgens kan deze geheel discreet het crematorium terrein of de begraafplaats verlaten.

De eenvoudige en praktische golfkartonnen uitvaartkist is het enige wat de nabestaande dienen te kopen. De Coffin Cover™ zelf kan opnieuw gebruikt worden.

Het Coffin Cover™ concept is speciaal ontwikkeld om de beste uitvaartkist eigenschappen te combineren met een origineel design om zo een milieuvriendelijke, sociale en financiële oplossing te bieden aan families die te maken krijgen met een uitvaart.

SEKER uitvaart solutions is een jong, dynamisch bedrijf, met aan het hoofd Patrick Knoben, dat onlangs een contract heeft getekend met het Engelse Joseph A. Hey & Son Ltd., de patenthouder, inzake de verkoop van het Coffin Cover™ concept op de Nederlandse markt.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met:
SEKER i.o., Korenbloemstraat 3, 6051 KH MAASBRACHT
T: +31(0)6-29074562
http://www.coffincovers.co.uk

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >