nieuws

Facultatieve
Sponsors

Coöperatie DELA sluit volmachtovereenkomst met Van Kampen Groep

16 juli 2013


v.l.n.r. Martin de Jong, Jan Haaijer en Jules Wismans (DELA), Peter van der Linde, Ruud van Kampen en Lex van Kampen

Coöperatie DELA en VKG hebben een volmachtovereenkomst gesloten. Het DELA UitvaartPlan, de uitvaartverzekering van DELA, kan vanaf heden online worden afgesloten binnen de particuliere pakketpolis van VKG: de TotaalOpvangPolis. De TotaalOpvangPolis is de alles-in-één-polis met de ruimste keuze in producten en toonaangevende verzekeraars.

Het DELA UitvaartPlan bestaat uit zowel een geldverzekering als een unieke naturadekking en creëert een unieke combinatie van coöperatiewinstdeling en premie-indexering. Bovendien genieten de leden automatisch van de aanvullende diensten van DELA in de vorm van Nabestaandenzorg en de VoorelkaarDesk.

Martin de Jong, directeur Verzekeren: “voor coöperatie DELA is deze volmachtovereenkomst met VKG een mooie stap. VKG is een betrouwbare club mensen en de opname van het DELA UitvaartPlan in de TotaalOpvangPolis zien wij dan ook als de basis voor een succesvolle, op de toekomst gerichte samenwerking.”

Peter van der Linde (directeur Leven, Kredieten en Inkomen van VKG): “Wij zijn content met de volmacht van DELA omdat DELA een begrip in de markt is. Naast het bieden van uitstekende producten blijven zij continu sturen op kwaliteit en dat spreekt ons bijzonder aan. DELA vormt daarnaast een mooie aanvulling op ons bestaande palet aan volmachten.”

Actie DELA

Om deze mooie samenwerking te vieren, stuurt DELA de eerste tien bemiddelaars die een DELA UitvaartPlan via de VKG-volmacht sluiten, een feestelijke taart als bezegeling en stimulans voor de toekomst.

Over DELA

Zo’n 150 vestigingen, 2.100 medewerkers, 40.000 uitvaarten per jaar en 3,6 miljoen verzekerden maken de coöperatie Draagt Elkanders Lasten (DELA) marktleider in de Benelux. DELA helpt mensen al 75 jaar tegen een eerlijke prijs met begrafenis, crematie, repatriëring, opvang, nabestaandenzorg en financiële diensten op deze terreinen. Het is DELA’s ambitie dat haar leden en hun nabestaanden de toekomst zo zorgeloos mogelijk tegemoet kunnen zien. Nabestaanden waarderen de dienstverlening met een negen. DELA is een ‘Great Place to Work’, heeft het Keurmerk Klantgericht Verzekeren, het Keurmerk Uitvaartzorg, het keurmerk Privacy Waarborg en is lid van MVO Nederland.

Over VKG

Al ruim 65 jaar verzorgt VKG de administratie voor meer dan de helft van alle tussenpersonen in Nederland. Als financieel dienstverlener, of full serviceprovider, ondersteunen zij zowel de assurantietussenpersoon als verzekeraars bij het succesvol ondernemen. Goede service en hoge kwaliteit van dienstverlening staat centraal. VKG biedt gebruiksgemak, kostenvoordeel, tijdwinst en slagkracht. VKG heeft een oplossing voor bijna alle verzekeringswensen. Voor diverse verzekeraars treedt VKG op als gevolmachtigde of gevolmachtigd agent. Dit betekent dat binnen de afspraken die met de verzekeraars zijn gemaakt, VKG risico's accepteert, polissen opmaakt en schades afwikkelt.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >