nieuws

Facultatieve
Sponsors

Coöperatie DELA opent uitvaartcentrum in Weert

4 februari 2014

Intieme rouwkamers

Coöperatie DELA opende vandaag in Weert de deuren van een nieuw uitvaartcentrum. Het voormalige Groene Kruisgebouw aan de Sint Odastraat 24 in de wijk Boshoven is de afgelopen maanden volledig verbouwd. In het nieuwe uitvaartcentrum worden overledenen verzorgd en kunnen nabestaanden in huiselijke omgeving afscheid van hun dierbare nemen. Ook is het mogelijk er kleine auladiensten te houden.

Intieme rouwkamers

DELA Uitvaartcentrum heeft twee rustige rouwkamers. Deze kamers bestaan uit een familiegedeelte en een afgeschermd gedeelte waar de overledene ligt opgebaard. Er is ook een 24-uurskamer waar nabestaanden de sleutel van krijgen. Dit biedt de mogelijkheid, net zoals thuis, dag en nacht bij de overledene te zijn. In de algemene huiskamer kunnen intieme afscheidsdiensten tot maximaal 25 personen worden gehouden. Het is mogelijk om er catering te laten verzorgen. Een klein team van vier ervaren medewerkers zorgt voor persoonlijke zorg en aandacht. Bezoekers van het uitvaartcentrum parkeren op eigen terrein.

Open huis

Binnenkort houdt DELA een open huis. Belangstellenden krijgen dan de gelegenheid om het uitvaartcentrum te bekijken, presentaties bij te wonen en vragen te stellen. De precieze datum wordt nog bekend gemaakt.

Keurmerk Uitvaartzorg

Coöperatie DELA beschikt over het Keurmerk Uitvaartzorg. Dit keurmerk helpt consumenten bij de keuze voor een degelijke en betrouwbare uitvaartonderneming. Alle DELA-vestigingen worden jaarlijks op verschillende onderdelen van de dienstverlening gecontroleerd. Deze toets doorstaat DELA ieder jaar met glans. Op klanttevredenheid scoort DELA een 9,1.

Over coöperatie DELA

Het is DELA’s ambitie dat haar leden en hun nabestaanden de toekomst zo zorgeloos mogelijk tegemoet kunnen zien. Coöperatie Draagt Elkanders Lasten (DELA) helpt mensen al meer dan 75 jaar tegen een eerlijke prijs met de begrafenis, crematie, repatriëring, opvang, nabestaandenzorg en financiële diensten op deze terreinen. Ruim 3 miljoen leden, bijna 2.300 medewerkers, 170 vestigingen en 41.000 uitvaarten per jaar maken DELA marktleider in de Benelux. Nabestaanden waarderen de dienstverlening met een negen. DELA is een ‘Great Place to Work’, heeft het Keurmerk Klantgericht Verzekeren, het Keurmerk Uitvaartzorg, het keurmerk Privacy Waarborg en is lid van MVO Nederland.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >