Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Coöperatie DELA neemt crematorium Waerdse Landen in Heerhugowaard in gebruik

donderdag 8 augustus 2014

Aanstaande maandag 11 augustus neemt coöperatie DELA haar nieuwe crematorium Waerdse Landen aan de Krusemanlaan 5 in Heerhugowaard in gebruik. Het crematorium ligt naast de bestaande begraafplaats. De officiële opening en de bijbehorende open dag vinden later in het jaar plaats. Vanaf nu biedt DELA haar leden en andere inwoners van Heerhugowaard en omgeving met Waerdse Landen de gelegenheid om dichter bij huis afscheid te nemen van dierbaren.

Kleurrijk

Het nieuwe crematorium is ruim opgezet en ingericht met eigentijds meubilair, frisse kleuren en werken uit de eigen kunstcollectie. Het crematorium beschikt over een aula waar tot 185 gasten zittend de afscheidsdienst kunnen volgen. Bij drukke bijeenkomsten is er plek tot 500 bezoekers. In de aula is geavanceerde apparatuur aanwezig met 2 grote 75" schermen. De plechtigheid kan op HD-kwaliteit worden vastgelegd op zowel CD als DVD. Voor live muziek staat een vleugel ter beschikking.

Huiselijk

Crematorium Waerdse Landen heeft een uitvaartcentrum met diverse familiekamers. Naast rouwkamers is er in het uitvaartcentrum ook een 24-uurskamer aanwezig waar nabestaanden zelf bepalen op welke momenten zij hun dierbare bezoeken. Naast de aula beschikt Crematorium Waerdse Landen voor kleinere gezelschappen over een huiskamer om op intieme wijze een afscheid te nemen. In deze ruimte kan zowel het afscheidsbezoek als aansluitend de plechtigheid plaatsvinden.

Horeca

Na het afscheid kunnen de gasten gebruik maken van een van de koffiekamers of de uitvaartlounge. Deze ruimtes zijn te koppelen zodat er een ruimte ontstaat voor een condoleance tot wel 400 personen. In de lounge wordt een grote variëteit aan horeca geboden. Naast een traditionele koffietafel is er volop maatwerk mogelijk. Van een goed glas wijn en het laten serveren van tapas tot uitgebreid dineren met een grote groep mensen.

Open Dag in Crematorium Waerdse Landen

Op zaterdag 4 oktober is het voor belangstellenden mogelijk om het nieuwe crematorium te bewonderen. Alle ruimten zijn vrij toegankelijk, ook de verzorgingsruimte en ovenruimte. Medewerkers van DELA geven uitleg.

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder