nieuws

Facultatieve
Sponsors

Coöperatie DELA en Uitvaartvereniging UNC intensiveren samenwerking

19 oktober 2010

Eindhoven 19 oktober 2010 - Coöperatie DELA en Uitvaartvereniging Noordhollandse Coöperatie intensiveren hun samenwerking. DELA neemt een belang van vijftig procent in UNC. UNC is in de provincie Noord Holland beter bekend als Associatie Uitvaartverzorging en Uitvaartverzorging IJmond. Eerder had DELA al een belang van dertig procent in de UNC

Met de deelname versterkt DELA haar positie in Noord-Holland. UNC beoogt hiermee een verdere groei te realiseren. UNC is actief in de provincie Noord-Holland en verzorgt ongeveer 2000 uitvaarten per jaar. De uitvaartonderneming heeft uitvaartcentra op 8 locaties in Noord-Holland. Het betreft een strategische samenwerking waarbij DELA en UNC hun krachten bundelen op het gebied van uitvaartverzorging.

Joris Huizinga, directeur van DELA: “De samenwerking past in de strategie van DELA om te groeien in gebieden waar we nog weinig eigen uitvaartcentra hebben. Hiermee breiden we ons landelijk netwerk uit. UNC is een gerenommeerde partij met een jarenlange ervaring in uitvaartverzorging en is in het bezit van het Keurmerk Uitvaartzorg. Dankzij deze intensievere samenwerking, die wij al jaren als zeer prettig ervaren, kunnen we onze verzekerden in Noord-Holland extra zorg, zekerheid en continuïteit garanderen.”

Matthijs de Gee, directeur van UNC: “Wij zochten bewust naar een strategische partner die niet alleen een belangrijke speler is in de markt van uitvaartverzekeringen, maar die ook de wereld van de uitvaartverzorging kent. Een partner die begrijpt wat er binnen de uitvaartverzorging speelt en een bijdrage levert aan onze groeidoelstellingen. Vanuit onze intensieve samenwerking in de afgelopen jaren is de keuze om met DELA samen te werken een logische stap.”

Over DELA
Zo’n 200 vestigingen, 1.700 medewerkers en meer dan 3 miljoen verzekerden maken de coöperatie Draagt Elkanders Lasten (DELA) marktleider in de Benelux. DELA helpt mensen al bijna 75 jaar tegen een eerlijke prijs met repatriëring, opvang, begrafenis, crematie, nazorg en financiële diensten op deze terreinen. Het is onze ambitie dat onze leden en hun nabestaanden de toekomst zo zorgeloos mogelijk tegemoet kunnen zien. Nabestaanden waarderen de dienstverlening met een negen. DELA heeft het Keurmerk Uitvaartzorg en het keurmerk Privacy Waarborg.

Over UNC
UNC – Associatie Uitvaartverzorging en Uitvaartverzorging IJmond – bestaat al ruim 80 jaar en verzorgt uitvaarten in een groot deel van Noord-Holland, zonder winstoogmerk. De organisatie is in het bezit van het Keurmerk Uitvaartzorg en de 90 medewerkers hebben persoonlijke aandacht en betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Op deze manier zijn de mensen van Associatie Uitvaartverzorging en Uitvaartverzorging IJmond altijd vertrouwd dichtbij.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE