nieuws

Facultatieve
Sponsors

Clearwood nieuwe eigenaar van Rouwservice Nederland

17 februari 2020


Rouwservice Nederland (RSN) maakt vandaag bekend dat 100% van de aandelen overgenomen zijn door Clearwood, een Nederlandse investeringsmaatschappij gericht op middelgrote ondernemingen. Clearwood stelt daarnaast kapitaal ter beschikking om verdere groei mogelijk te maken.

Clearwood zal als eigenaar nauw betrokken zijn bij de bedrijfsvoering om duurzame groei te realiseren. Met Rouwservice Nederland als een belangrijke speler binnen de uitvaartbranche wil zij graag verder investeren in de groei van het bedrijf. Voorop staat het doel om het bedrijf een nog betere service te laten leveren op het gebied waar het al goed in is: de zorg rondom overledenen.

Directeur van Rouwservice Nederland Frank van Splunter geeft aan zeer verheugd te zijn met de nieuwe aandeelhouder. “Met Clearwood krijgen we een aandeelhouder die weliswaar nieuw is in de branche, maar wel veel bedrijfskundige kennis en expertise meebrengt. We zullen hierdoor nog sneller en zorgvuldiger de plannen van het bedrijf kunnen verwezenlijken.”

Over Rouwservice Nederland

Rouwservice Nederland (RSN) is een dienstverlenend bedrijf voor de uitvaartbranche met ruim 200 medewerkers en heeft met elf vestigingen een landelijk dekkend netwerk. RSN is gespecialiseerd in het overbrengen en verzorgen van overledenen en het inzetten van staatsievervoer op de dag van de uitvaart. Tevens faciliteert zij opslag, beheer en uitgifte van uitvaartkisten van diverse leveranciers.

Over Clearwood

Clearwood B.V. investeert in voornamelijk middelgrote Nederlandse bedrijven. Clearwood heeft sinds 2006 onder andere geïnvesteerd in Maître Paul, Intertaste, Degens, ECI en The House of Books. Clearwood is als eigenaar nauw betrokken bij de bedrijfsvoering en gericht op duurzame groei van haar deelnemingen.
Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht? Neem dan contact op met Frank van Splunter via telefoonnummer 0346 210 600 of laat het ons weten via info@rouwservice-nederland.nl.

Reageer op dit artikel

Reacties:


4 maart 2020 om 16:03

Sjaak Miltenburg

Zo Joop, van dik hout zaagt men planken. Ik ervaar RSN als een prachtig bedrijf waar heel veel mensen met passie werken. Uiteraard is er wel iets te verbeteren en dat is nu ook de uitdaging om dat voor elkaar te krijgen. Gelukkig gaat Clearwood BV zich ook met de bedrijfsvoering bezighouden. Als zij hierbij dan goed naar directie en het personeel luisteren dan zullen ze horen waar voor de glans van RSN de behoefte zit. Iets meer achtervang in de avond en nacht en de materialen waarmee gewerkt moet worden goed blijven beheren en zonodig vernieuwen. Ook mogen de verdiensten van de medewerkers wel wat meer in overeenstemming met de zwaarte van de werkzaamheden gebracht worden, net zoals bij de gewone zorg, de politie en het onderwijs.


17 februari 2020 om 18:39

Bovens

Hallo,

Ik heb het artikel gelezen wat zijn de plannen op korte termijn.

M.vr.gr.

jan Bovens


17 februari 2020 om 17:44

Joop bergamin

De bezem er door als je met dit kader doorgaat ben je ten dode opgeschreven.Diverse zich leiding gevende noemende hebben RSN 1en RSN 2 om zeep geholpen met medewerkers om gaan was ze vreemd heel veel beloven en niets na komen .Heel veel succes met die zooi Tip maak de directeur ook nu weer de baas misschien gaat het ook deze keer weer fout👍


Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE