nieuws

Facultatieve
Sponsors

Christel Schenk nieuwe franchisenemer van Monuta

30 januari 2014


Op 1 februari start Christel Schenk als franchisenemer van Monuta in de regio Rotterdam Noord, Kralingen, Crooswijk en op verzoek ook daarbuiten. Persoonlijke aandacht en begeleiding staan bij Christel centraal: “Mensen steunen en bijstaan in een emotionele tijd, daar ligt mijn hart!”

Christel heeft al een aantal jaar ervaring opgedaan bij een grote uitvaartorganisatie. Daar werd haar duidelijk dat mensen behoefte hebben aan een lokaal gezicht. Haar keuze om als franchisenemer te werken onder de paraplu van Monuta is weloverwogen: “De kracht van deze franchiseonderneming zit in de combinatie van een grote organisatie met al haar kennis en kunde, maar tevens de persoonlijke aandacht van iemand die bekend en vertrouwd is met alle gebruiken en tradities in de buurt.”

Bij Monuta Christel Schenk kunt u natuurlijk terecht voor kwalitatief hoogstaande uitvaartverzorging. Of het nu gaat om een traditionele uitvaart of juist om een wat meer eigentijds afscheid. Maar Christel wil een uitvaart ook betekenis geven: “Bij een uitvaart moet niet alleen de dood, maar juist ook het leven van de overledene centraal staan. Door goed te luisteren, ook tussen de regels door, worden de wensen van de overledene maar zeker ook die van de nabestaanden duidelijk. Zo kunnen we gezamenlijk komen tot een mooie en zinvolle invulling van de uitvaart. Kernwaarden die daar bij passen en die bij mij hoog in het vaandel staan zijn: persoonlijk, betrokken, warm, sociaal en integer”.

Monuta Schenk is gevestigd aan de J. Dutilhweg 333 in Rotterdam
Bent u gebonden aan een budget, heeft u geen verzekering of een verzekering bij een andere maatschappij? Ook dan kunt u terecht bij Monuta Schenk. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Christel Schenk via 010 - 822 07 98 of 06 - 11 45 90 55.

Reageer op dit artikel

Reacties:


29 februari 2016 om 18:18

Marianne Haan

Cristel, mooie reportage op de t.v. gisteravond leuk om je zo aan het werk te zien. Je bent er echt geschikt voor. De hartelijke groeten van Marianne en Sybille van Schaik. Weet je nog het drankje bij Paultje Engels na de ceremonie van onze vader?


28 februari 2016 om 18:12

Frans

Dag Christel
Moedig en goed van je
Ik zou het zelf ook heel mooi vinden maar de lef ontbreekt.
Misschien dat ik iets met fotografie kan doem bij uitvaarten
Groet Frans


5 februari 2014 om 23:16

Simon Warnaar

Lieve Christel, alle nabestaanden boffen dat ze met jou te maken krijgen. Je bent een topper en dat heb je vaak genoeg bewezen!

Heel veel succes!


31 januari 2014 om 21:34

Hans de Graaff

Lieve Christel, je naam zegt al genoeg.
Schenk de mensen betrokkenheid
Schenk de mensen eerlijkheid
Schenk de mensen betrokkenheid
Zoals ik je ken, is dit geen probleem voor jou, meer een gunst om te mogen doen.

Heel veel geluk, succes en genoegdoening in je roeping.

Xx Hans


31 januari 2014 om 20:51

Esther Pasterkamp

Heel veel succes! We hopen je snel bij ons te zien!


31 januari 2014 om 18:51

Jeanet Wiegmann

Christel, heel veel succes toegewenst. Bij jou zijn nabestaanden in professionele en warme handen.


Zie alle 6 reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE