nieuws

Facultatieve
Sponsors

Cheque Monuta voor Netwerk Palliatieve Zorg

16 november 2012


Het Netwerk Palliatieve Zorg Noord- en Oost-Flevoland heeft een donatie van het Monuta Charity Fund ontvangen. Anita Witzier, voorzitter van het Monuta Charity Fund, reikte de symbolische cheque uit. Met deze bijdrage heeft het netwerk het hulpmiddel ‘De Wereld van Verschil’ kunnen ontwikkelen. Hiermee kunnen jonge kinderen worden ondersteund die te maken hebben gehad met een verlies van een gezinslid.

“Dit bijzonder project ’De wereld van verschil’, maakt echt een verschil voor jonge kinderen. Met behulp van prachtige materialen kunnen zij praten over het verlies en mooie herinneringen bewaren aan hun overleden dierbare. Daarom dragen wij graag bij aan dit project”, aldus Anita Witzier, voorzitter van het Monuta Charity Fund.

“Wij zijn heel blij met deze bijdrage. We hebben het project nu gelijk kunnen realiseren en kunnen direct ondersteuning bieden aan gezinnen die het zo goed kunnen gebruiken”, aldus Wies Wagenaar, netwerkcoördinator van het Netwerk Palliatieve Zorg Noord- en Oost-Flevoland

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >