nieuws

Facultatieve
Sponsors

Carrièrehulp voor nabestaanden

DELA en Tempo-Team starten samenwerking

26 juni 2009

Eindhoven, 26 juni 2009 – Coöperatie DELA en uitzendorganisatie Tempo-Team gaan een exclusieve samenwerking aan. Dankzij deze samenwerking krijgen nabestaanden hulp wanneer zij na een overlijden de arbeidsmarkt (opnieuw) gaan betreden.

René van der Velden, manager Nazorg van DELA: ‘Met deze samenwerking richten we ons op mensen die hun partner hebben verloren. Zij moeten vaak reïntegreren op de arbeidsmarkt, terwijl ze jaren of zelfs helemaal geen betaald werk hebben hoeven doen. Samen met Tempo-Team helpen we hen bij het volgen van een opleiding en het vinden van een nieuwe baan. Een mooie aanvulling op onze bestaande nazorgdienstverlening.’

Dienstverlening na de uitvaart
Speciaal opgeleide nazorgconsulenten van DELA helpen nabestaanden de draad van het leven weer op te pakken na een overlijden. Ze helpen de praktische en financiële gevolgen van het wegvallen van een dierbare te beperken. Ook kunnen zij emotionele hulp regelen. Samen met nabestaanden brengt de consulent in kaart wat er allemaal geregeld moet worden en schakelt desgewenst betrouwbare specialisten in, zoals Stichting Korrelatie, Verhuizen Zonder Zorgen, Formaat Notarissen, ABAB en Tempo-Team. Het nieuwe initiatief sluit goed aan bij de maatschappelijke betrokkenheid van Tempo-Team.

Over DELA
Ruim 100 vestigingen, zo’n 1.000 medewerkers en 3 miljoen verzekerden maken de coöperatieve ledenorganisatie Draagt Elkanders Lasten (DELA) marktleider in de Benelux. DELA helpt mensen al 70 jaar tegen een eerlijke prijs met repatriëring, opvang, begrafenis, crematie, nazorg en financiële diensten op deze terreinen. Nabestaanden waarderen de dienstverlening met een negen. DELA heeft het Keurmerk Uitvaartzorg en na een vergelijkend onderzoek van de Consumentenbond kwam de Natura Uitvaartverzekering van DELA als beste uit de bus. Sinds 2006 is DELA hoofdsponsor van het Nationaal Dames Volleybalteam.

Over Tempo-Team
Met 1800 eigen medewerkers, 300 vestigingen en ongeveer 35.000 mensen aan het werk is Tempo-Team de tweede uitzendonderneming in Nederland. Tempo-Team is ook actief in België en Luxemburg. Tempo-Team biedt een compleet aanbod van diensten op het gebied van arbeid: uitzenden, detacheren, werving & selectie, opleiden, reïntegratie, outplacement en aanneming van werk. Tempo-Team is partner van War Child en VSO. Hierdoor leveren wij een professionele bijdrage aan projecten in ontwikkelingslanden waarmee de levensomstandigheden van vele duizenden volwassenen en kinderen worden verbeterd.
Onlangs is Tempo-Team voor de vierde keer op rij uitgeroepen tot beste werkgever bij de 'Great Place to Work'-verkiezing. In het recente verleden zijn wij onderscheiden als winnaar van de P&O Proffie en zijn wij verkozen tot Uitzendbureau van het Jaar. Tempo-Team is onderdeel van Randstad Holding NV. Uitgebreide informatie treft u op www.tempo-team.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >