nieuws

Facultatieve
Sponsors

Buitenaula ‘Waerdse Tuin’ Crematorium Waerdse Landen

27 mei 2016

Sinds deze maand beschikt Crematorium Waerdse Landen over een buitenaula waar plechtigheden gehouden kunnen worden.

We zijn trots dat we vanaf nu naast een dienst in de reguliere aula en huiskamer ook een mooi afscheid buiten, in de natuur, kunnen verzorgen. De buitenaula ‘Waerdse Tuin’ is te boeken op de vaste aulatijden. Bij slecht weer kan er altijd worden uitgeweken naar de huiskamer of aula.
Tijdens een dienst in buitenaula ‘Waerdse Tuin’ wordt de kist met de overledene op een boomstamplateau in het midden geplaatst. Op de banken rondom het plateau kunnen 45 nabestaanden plaats nemen. Daar omheen is er ruimte voor 150 tot 200 nabestaanden. Ook is er de mogelijkheid om muziek af te spelen en gebruik te maken van een microfoon. Alle wensen zijn bespreekbaar.

Over crematorium Waerdse Landen

Waerdse Landen, gelegen naast de gemeentelijke begraafplaats, opende in augustus 2014 haar deuren. Het crematorium beschikt over een kleurrijke aula waar nabestaanden in gezelschappen tot 350 personen afscheid kunnen nemen van een overleden dierbare. Daarnaast is er de mogelijkheid om in klein gezelschap tot 35 personen een ‘huiskamerafscheid’ te organiseren.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >