nieuws

Facultatieve
Sponsors

Budget Hearses ‘Occasion van de maand’ Mei 2020: Cadillac DTS Superior Premier

1 mei 2020


Budget Hearses zet elke maand via uitvaartbranche.nl een begrafenisauto in de spotlights. Deze keer in ‘Occasion van de maand’ presenteert Ralph van Ravensteijn een bijzondere Cadillac DTS.
De combinatie van een bijzondere ombouw, een stijlvolle basisvoertuig en een historisch achtergrondverhaal maakt dit dus een echte liefhebbers begrafenisauto.

Waarom Budget Hearses?

Budget Hearses is uw partner op het gebied van de aan- en verkoop van (gebruikte) rouwauto’s. De achterliggende filosofie bij onze manier van werken is dat rouwauto’s niet duur hoeven te zijn.

Een breed netwerk in de uitvaartbranche en lage overheadkosten resulteren bij Budget Hearses namelijk namelijk in een kwalitatief hoogwaardig product voor een gunstige prijs.

We werken hierbij internationaal, zodat we via diverse kanalen vraag en aanbod in beeld kunnen brengen. Op deze manier vermijden we onnodige toeters en bellen, en voorzien we u in hetgeen dat echt belangrijk is; een kwalitatief product voor een relatief lage prijs. Op deze manier krijgt u écht waard voor uw geld!

Interesse in deze auto?

Neem contact op met Marc van Ravensteijn (tel. 06-11188184) of Ralph van Ravensteijn (tel. 06-36538327) of stuur een e-mail naar info@budgethearses.com

Budget Hearses
Driek van Erpstraat 39
NL- 5341 AK Oss
The Netherlands (Europe)
www.budgethearses.com

Bezichtiging op afspraak.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE