nieuws

Facultatieve
Sponsors

Brand kantoor Grafzorg Nederland

15 december 2006

Gisteren, donderdag 14 december, is vermoedelijk door kortsluiting een kleine brand ontstaan in het kantoor van de Stichting Grafzorg Nederland, Wilhelminaplein 2, Wassenaar. Het kantoor is nu echter voor enkele weken en mogelijk zelfs enkele maanden onbruikbaar. Grafzorg Nederland is thans op zoek naar een locatie om de werkzaamheden voort te zetten. De stichting is mogelijk enkele dagen telefonisch niet bereikbaar.

Grafzorg Nederland is per direct bereikbaar onder een nieuw postadres: Postbus 25, 2240 AA Wassenaar. Het tijdelijke kantooradres is Plein 12-A in Wassenaar. Relaties gelieven het oude kantooradres Wilhelminaplein niet meer te gebruiken, de post loopt dan enkele dagen vertraging op.

Het telefoonnummer 070-5112808 zal z.s.m. worden hersteld en omgeleid. Een tijdelijk telefoonnummer is 070-5118862.
Grafzorg Nederland is wel per e-mail bereikbaar, info@grafzorg.nl

De brand was in het kantoorgedeelte; de archiefruimte is ongedeerd gebleven. Er is dus geen schade aan dossiers en andere stukken die de werkzaamheden op termijn zouden kunnen belemmeren. Grafzorg Nederland bewaart overigens veel documenten en recente post in een brandkast en alle documenten digitaal. Van de digitale bestanden worden dagelijks backup’s gemaakt die buiten het gebouw worden bewaard. Relaties hoeven derhalve niet te vrezen voor gevolgen.

15 december 2006

Stichting Grafzorg Nederland
www.grafzorg.nl

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >