nieuws

Facultatieve
Sponsors

Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen (BGNU) is een feit

16 februari 2010


De oprichting van de nieuwe branchevereniging voor uitvaartondernemingen heeft plaatsgevonden en de organisatie gaat “Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen” heten, wat wordt afgekort tot BGNU.

Vrijwel alle NUVU- en VOU-leden zijn direct lid geworden. Hierdoor is een branchevereniging ontstaan die zowel qua marktdeel als ondernemersaantal een overtuigende meerderheid vertegenwoordigt.

Ook niet-leden van NUVU of VOU zijn welkom om lid te worden, mits men in bezit is van het Keurmerk Uitvaartzorg. Alleen gecertificeerde uitvaartondernemingen kunnen lid worden.

De vereniging zal een uitgebreide reeks activiteiten opzetten met betrekking tot belangenbehartiging, imago- en kwaliteitsbevordering en een pakket aan dienstverlening voor haar leden realiseren.

Er is een tijdelijke site in de lucht op www.bgnu.nl waar alle informatie over de vereniging voor iedereen toegankelijk is.

In maart zal de eerste bijeenkomst van alle leden plaatsvinden in de zogenaamde “oprichtingsvergadering” en in juni zal in de daarop volgende A.L.V. het eerste bestuur benoemd worden.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >