nieuws

Facultatieve
Sponsors

Branchevereniging DBVU officieel van start

8 juli 2021


Dinsdag 6 juli jl is de branchevereniging voor uitvaartondernemingen (DBVU) officieel opgericht bij de notaris en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Daarmee is de nieuwe branchevereniging een feit. Bekijk de vlog die bestuursleden Pieter Dekker en Patty Duijn maakten.

Lid worden

Alle geïnteresseerde uitvaartondernemers kunnen zich vanaf vandaag inschrijven via de website www.dbvu.nl. Het lidmaatschap bedraagt nu slechts € 125 voor de periode van 1 juli tot en met 31 december 2021, ongeacht het aantal uitvaarten of de grootte van de onderneming. Pieter Dekker licht toe: “We willen een branchevereniging zijn voor alle uitvaartondernemers, zowel klein als groot. Daarom heb we gekozen voor een laag lidmaatschapstarief van € 250 per jaar. Dat is ook voor kleine ondernemers betaalbaar. Het is een bedrag dat ook voor iedereen gelijk is, kleine(re) en grote ondernemers. Zo hopen we de hele branche te kunnen vertegenwoordigen en verenigen. Omdat inmiddels de helft van het jaar voorbij is, bedraagt de contributie vanaf 1 juli tot en met 31 december 2021 nog maar € 125, ongeacht het aantal uitvaarten of de grootte van de onderneming."

Algemene ledenvergadering op 1 oktober a.s.

Inmiddels is er al een eerste ledenvergadering gepland op 1 oktober a.s. De locatie en het exacte programma volgen nog. De vergadering zal ook toegankelijk zijn voor alle uitvaartondernemers, dus (aspirant) leden maar ook ondernemers die eerst eens kennis willen maken. Wees welkom! Aanmelden kan via contact@DBVU.nl

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 - 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE