nieuws

Facultatieve
Sponsors

Bouw crematorium Oss aangekondigd

27 juli 2023

Ondanks dat de Raad van State nog een definitief besluit moet nemen over de bouw van het nieuwe crematorium in Oss, is er toch alvast een groot bord geplaatst op de plek waar het crematorium moet komen.

Van Lith Uitvaartzorg is al meer dan tien jaar bezig om een crematorium te realiseren aan de Docfalaan in Oss. De buurt is er alleen niet heel enthousiast over en daarom hebben ze al diverse bezwaarprocedures doorlopen. Nadat de gemeenteraad de plannen drie jaar geleden goedkeurde stapten de omwonenden eerst naar de rechter en uiteindelijk naar de Raad van State. Door de volle agenda van de Raad van State is de behandeling van de zaak al verschillende keren uitgesteld en nu is nog steeds niet duidelijk wanneer er een uitspraak komt.

De uitvaartorganisatie heeft besloten om de bouw van crematorium Bossrijk toch vast aan te kondigen op een groot bord langs de weg, dat meldt DTVNieuws.nl. Voor er daadwerkelijk gebouwd mag worden zal men toch echt moeten wachten op het besluit van de Raad van State.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >