boekenlijst van Uitvaart.nl. Het boek vert" />

nieuws

Facultatieve
Sponsors

Boekenlijst Uitvaart.nl: Jij redt het wel

2 maart 2014


Het boek ‘Jij redt het wel’ van Mine van Wychen is vanaf vandaag ook te vinden in de uitgebreide boekenlijst van Uitvaart.nl. Het boek vertelt het persoonlijke verhaal van Mine die kort na de geboorte van haar dochter afscheid moest nemen van haar man. Het verhaal is oprecht en met het nodige gevoel voor humor geschreven. Een aanrader om eens te lezen!

Jij redt het wel is het persoonlijke verhaal van Mine van Wychen. Kort na de geboorte van hun dochter overlijdt haar partner. Ineens moet ze balanceren tussen rouwen om de dood en boosheid op het leven. Tussen verdriet en verwijt. Ontwapenend oprecht en met veel humor geeft Mine een ongecensureerde beschrijving van alles wat ze tegenkomt op haar reis door het land van rouw. De bekenden die ineens wegduiken in het kledingrek als ze haar tegenkomen bij de Hema, de goedbedoelde maar averechtse adviezen (‘Weet je wat jij eens zou moeten doen?’), de mannen die onverwacht ‘aanwippen’, de financiële chaos (het regent blauwe enveloppen), de pijn je kind te zien opgroeien zonder vader, en de verleiding om in het slachtofferschap te blijven hangen…

De rauwheid van rouw kun je je nauwelijks voorstellen. Met dit boek licht Mine een tipje van de sluier op. Ook laat ze zien hoe je achterblijvers wél kunt helpen en tot steun kunt zijn. Een onthullend en eerlijk boek dat taboes rondom de dood en rouw doorbreekt.

Mine van Wychen werkt als zelfstandig communicatie- en gedragstrainer, coach en adviseur. Ook heeft ze ruime ervaring als HRD-adviseur en is ze gespecialiseerd in het begeleiden van rouw- en verliesprocessen, zowel op de werkvloer als in privésituaties.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >