nieuws

Facultatieve
Sponsors

Boek: Moord in crematorium Deldenheim

27 februari 2023


Het leven van Ferdinand Haverkamp verandert compleet als hij van een oudoom crematorium Deldenheim erft. Na het lezen van een stapeltje brieven die in de kluis van het crematorium liggen, ontdekt Ferdinand dat de erflater niet alleen zijn oudoom, maar ook zijn vader was. Zijn vader was niet altijd netjes geweest want Ferdinand krijgt al snel met de maffia te maken.

Binnen een week pleegt hij zijn eerste moord die een uur later gecremeerd wordt, een wereldrecord. Als hij ook nog verliefd wordt op Maria die in het huis van zijn vader woont, begint het langzaam gecompliceerd te worden. Ferdinand reist naar Rome en herstelt de Trevifontein in zijn oude glorie, de maffia ontvoert Maria en er is een achtervolging door Napels. Een vrolijke misdaadroman.

Over de auteur

Johan Steenhoek (1953) is gepensioneerd ondernemer. Zijn technisch adviesbureau ontwierp filterinstallaties voor crematoria en leidingwerk voor superjachten. Hij schrijft onder zijn eigen naam en onder het pseudoniem Stein Ecke. Onder zijn pseudoniem publiceert de schrijver gedichten en columns. Johan' s nieuwste boek is een vrolijke misdaadroman. Eind 2016 is bij Futuro Uitgevers de autobiografische roman 'Heleen' verschenen. In eigen beheer verscheen in 2019 'Van crematoria tot superjachten, 40 jaar STI Engineering'. Als ghostwriter voor Gerjan Apeldoorn verscheen bij Futuro Uitgevers in 2021 het boek 'Baanbrekend naar (ander) werk'.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >