nieuws

Facultatieve
Sponsors

Bobby Farrell krijgt grootse begrafenis op Zorgvlied

6 januari 2011

Bobby Farrell krijgt aanstaande zaterdag een spectaculaire uitvaart op begraafplaats Zorgvlied in Amsterdam, dat meldt het Parool. Volgens de krant wordt de uitvaart van schrijver Harry Mulisch als voorbeeld gebruikt voor de uitvaart van de excentrieke artiest.

In de stadsschouwburg wordt een twee uur durende herdenkingsbijeenkomst gehouden. Daarna zal het lichaam van Farrell per koets worden overgebracht naar Zorgvlied. De drie zangeressen uit de originele bezetting van discogroep Boney M, waar Farrell het boegbeeld van was, zullen aanwezig zijn bij de uitvaart. Daarmee is de band voor het eerst sinds het uiteenvallen van de groep in 1986 weer herenigd. Zelfs producer Frank Farian, die de groep bij elkaar bracht om zijn muziek op het podium te brengen, zou overwegen naar Amsterdam te komen voor de uitvaart. De zanger en de producer kwamen elkaar na ruzies over contracten meerdere keren tegen voor de rechterbank. Maar de producer zegt dat ze ondanks de zakelijke conflicten wel vrienden bleven.

In de afgelopen tijd werden gesprekken gevoerd voor een reünie van Bonny M. Doordat Farrell vorige week na een optreden in Sint Petersburg overleed zal de reünie nu plaatsvinden aan het graf van de zanger.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE