Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Binnenkort op Uitvaart.tv: video-adviesrubriek van mr Willem van der Putten

donderdag 1 december 2010

Onze vaste medewerker mr. Willem van der Putten gaat binnenkort met videofilmpjes antwoord geven op 10 veel gestelde vragen over de Wet op de lijkbezorging. Mr van der Putten, die al sinds 1997 talloze vragen heeft beantwoord van consument en professionals zoals uitvaartondernemers en begraafplaatsbeheerders, zal dus binnenkort te zien zijn op Uitvaart.nl en Uitvaart.tv. Er is gekozen voor videorubriek om consumenten nog meer te laten merken dat Uitvaart.nl niet alleen een verzameling webpagina's is maar ook een expertisecentrum bestaande uit deskundigen op tal van terreinen.
De video's zullen Uitvaart.nl en Uitvaart.tv een persoonlijker uitstraling geven. Het laat zien dat achter de schermen van de site mensen actief zijn. In eerste instantie zullen er 10 video's worden opgenomen van veel gestelde vragen. Bij succes volgen er meer video's. Aangezien de adviesrubriek van mr Van der Putten veruit het meest bezochte onderdeel is van Uitvaart.nl, bieden de nieuwe videofilms interessante mogelijkheden voor adverteerders.

Nieuwe mogelijkheden
Voorafgaand aan elke vraag die mr Van der Putten kan een bedrijf zich in een filmpje van enkele seconden profileren voor een groot en geïnteresseerd publiek. Wilt u zich met uw bedrijf verbinden aan de deskundigheid van de heer Van der Putten? Mail de beheerder van Uitvaart.nl, Peter van Schaik, e-mail info@uitvaart.nl en vraag naar de mogelijkheden.

Voor Uitvaart.com betekenen de videofilmpjes van mr W.G.H.M. van der Putten een verdere uitbreiding van haar video-activiteiten, naast de populaire site Uitvaart.tv, die mensen ook in video voorlicht over de uitvaart. Binnenkort kondigt Uitvaart.tv meer nieuwe projecten en klanten aan!

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder