nieuws

Facultatieve
Sponsors

Bijeenkomst ‘Omgaan met rouw en verlies’ in Oegstgeest

4 februari 2016

Monuta organiseert in samenwerking met Marente op 22 februari een themabijeenkomst ‘Omgaan met rouw en verlies’. De bijeenkomst is bedoeld voor mensen die zelf te maken hebben met rouw en verlies, of een ander willen ondersteunen in het rouwproces.

Esther Snelders, relatiebeheerder bij Monuta, informeert belangstellenden deze middag over het proces van rouw en verlies. Zij geeft informatie en tips aan mensen die zelf rouw ervaren, maar ook over het omgaan met en ondersteunen van rouwenden in iemands omgeving. Daarnaast geeft zij advies over waar men terecht kan voor hulp en begeleiding bij rouw. Uiteraard is er alle ruimte voor het stellen van vragen.

Datum en locatie
De bijeenkomst vindt plaats op 22 februari van 14.30 tot 16.30 uur bij Van Wijckerslooth, Van Wijckersloothplein 1 in Oegstgeest.

Kosten
De themabijeenkomst is gratis voor leden van Marente. Niet-leden betalen € 15,-.

Vragen
Voor vragen over deze themabijeenkomst kunt u per e-mail contact opnemen met Esther Snelders van Monuta, esnelders@monuta.nl.

Aanmelden?
Bel Marente op telefoonnummer 071 - 409 32 23, stuur een mail naar ledenservice@marente.nl of vul het aanmeldformulier in op www.marente.nl/agenda.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >