nieuws

Facultatieve
Sponsors

Bijdragen aan een Mensje-Waardig afscheid

24 mei 2007


Elk overlijden van een kind is zeer ingrijpend. Of het nu lang of kort geleefd heeft, levenloos is geboren of in aanleg al is verloren. Hoopvolle toekomst wordt voor altijd herinnering. Voor het intieme moment van afscheid heeft Sterrenkindje speciale produkten ontworpen.

Het Sterrendekentje, waarin het kindje wordt gelegd, is met zachte fiberfill gevuld. Meerdere lagen babystofjes geven door hun bijzondere verwerking een symbolisch gevoel van “omarming”. Door de liefdevolle uitstraling is het een mooie, bescheiden achtergrond bij het nemen van foto’s. De afmeting van 60 cm diameter is geschikt voor overleden baby’s tot een voldragen zwangerschap.
De afmeting van 45 cm diameter heeft een bijzondere meerwaarde op de afdeling verloskunde en is bestemd voor prematuren vóór en rond de 24 weken. Het kindje kan, in een doekje gewikkeld, door de ouders in het sterrendekentje worden gelegd. Zo kunnen zij het afscheid markeren met een waardige handeling en blijft in hun herinnering een mooie laatste aanblik.

Herinneringssterretjes zijn als verkleinde uitvoering van 20 cm diameter een blijvend aandenken, bijv. door een echo in te bewaren, of een kaartje.

Uitvoeringen zijn integer wit, evt. met klein rose/blauw kleuraccent, en in de kleur naturel. Alle produkten zijn in eigen atelier vervaardigd en worden met de grootste zorg voor elk detail afgewerkt.

Prijzen vanaf € 20,00 excl. BTW/verzendkosten.

Voor meer produkten en informatie kunt u gaan naar:
www.sterrenkindje.nl
info@sterrenkindje.nl
tel. 079-5931345 of 06-14701737

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE