nieuws

Facultatieve
Sponsors

Besloten condoleren nu mogelijk op Condoleance.nl

18 maart 2013


De populaire internetsite Condoleance.nl biedt nu ook de mogelijkheid om besloten te condoleren. Nabestaanden hebben dan een toegangscode nodig, verstrekt door de uitvaartondernemer, om te kunnen condoleren.

Uitvaartondernemers kunnen sinds enkele maanden kosteloos gebruik maken van Condoleance.nl voor het aanmaken van online condoleanceregisters. Dit gebeurt met een speciale inlog-pagina www.condoleance.nl/partner. Zie onder.


Wanneer men na inloggen kiest voor "Maak een nieuw register aan" ziet men onderstaand scherm met de volgende mogelijkheden:


Tabblad 1: Register & Beheer - hier kunt u kosteloos een condoleanceregister aanmaken voor uw cliƫnten

Tabblad 2: Hier kunt u een pdf versie van de rouwbrief uploaden.

Tabblad 3: Hier kunt u mededelingen doen betreffende de locatie en tijden van rouwbezoek

Tabblad 4: Hier kunt u informatie geven over de dag van de uitvaart

Bij tab blad 1 kunt u alle gegevens van de overledene invullen, zoals geboorte- en overlijdensdatum, een registertekst etc. Tevens is het daar mogelijk om aan te vinken
"Reacties en informatie afschermen met een wachtwoord".

De uitvaartondernemer kan zelf een wachtwoord verzinnen waarmee het register wordt afgeschermd. Dit wachtwoord kan de ondernemer dan weer door geven aan de familie.Het resultaat is dat nabestaanden moeten inloggen om te kunnen condoleren of elkaars condoleances te lezen. Een voorbeeld van een besloten condoleanceregister is bij voorbeeld het register van Jan Kolkman.

Meedoen

Wilt u ook besloten condoleanceregisters aanmaken voor uw cliƫnten? Doe dan mee met Condoleance.nl en vraag uw eigen login aan!

Voordelen
- U kunt gelijk beginnen.
- Het is geheel kosteloos. U betaalt niets voor het gebruik van condoleance.nl
- Ook voor uw clienten is Condoleance.nl kosteloos, gedurende 2 maanden. Alleen wanneer u clienten een condoleanceregister langer dan 2 maanden willen laten staan, betalen zijn een bijdrage. Eur 4,- voor 1 maand of Eur 30 voor 12 maanden.
- U heeft er geen omkijken naar. De redactie van Uitvaart.Com houdt continue in de gaten of er geen grove of beledigende reacties in de door u aangemaakte registers verschijnen!

Vraag dus vandaag nog uw partnercodes aan bij info@uitvaart.nl of bel naar Peter van Schaik, telefoon 020-4630701.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE