nieuws

Facultatieve
Sponsors

Besems Uitvaartverzorging en Afscheidscentrum De Engel van start in Gorinchem

15 april 2013


Besems Uitvaartverzorging is vanaf 15 maart j.l. van start gegaan met hun eigen uitvaartonderneming. Tevens beschikken zij over een eigen afscheidscentrum De Engel genaamd. Na 4 maanden verbouwen staat er een compleet centrum waar opgebaard kan worden, maar ook in alle rust afscheid genomen kan worden van overledenen.

Het afscheidscentrum is voorzien van een ruime ontvangsthal, aula en een rouwkamer. In het centrum is duidelijk de huisstijl van Besems Uitvaartverzorging doorgevoerd. Alles in paarse en grijze tinten. Anne Besems was eerder werkzaam bij een collega-onderneming in Gorinchem maar heeft de stap genomen naar het zelfstandig ondernemerschap. In het keurslijf van een grote onderneming kon Besems zijn passie voor het vak niet kwijt, vooral zaken zoals de beperkt beschikbare tijd per uitvaart en de slechte nazorg waren voor Anne Besems o.a. reden om deze stap te nemen.



Ik wilde wel gelijk starten met een eigen locatie omdat je dan echt je eigen identiteit uit kunt dragen, aldus Anne Besems. In eerste instantie had ik in mijn gedachte om een rouwkamer en ontvangstruimte te hebben, maar toen ik tegen dit pand aan de Kleine Haarsekade 122a in Gorinchem aanliep zag ik veel meer mogelijkheden. Ik heb hier de beschikking over zo’n 3000 m2 waardoor er ook op eigen terrein geparkeerd kan worden. We hebben het hele pand rolstoelvriendelijk gehouden door geen drempels te plaatsen en de toiletten dusdanig groot te maken dat men makkelijk met een rolstoel of rollator erin kan. De keuken en horeca worden bestierd door mijn echtgenote Dinny Besems-van Engelen.



Op 16 maart j.l. is er in en rondom afscheidscentrum De Engel een open dag en uitvaartbeurs georganiseerd. Deze dag is heel goed bezocht, zo’n 350 mensen zijn hier op af gekomen. Een veel gehoord compliment was vooral dat het afscheidscentrum een aanwinst voor Gorinchem is. De boekjes “Mijn uitvaartwensen” die Besems voor deze dag had laten maken vonden gretig aftrek en lijkt een schot in de roos omdat we nog steeds telefoontjes en mailtje krijgen of men zo’n boekje zou kunnen ontvangen.

Voor meer informatie: besemsuitvaart.nl, e-mail info@besemsuitvaart.nl, tel 0183 – 567 585

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >