nieuws

Facultatieve
Sponsors

Bergambacht start met ruimen van graven

30 oktober 2013

De gemeente Bergambacht start maandag 4 november met de werkzaamheden op de begraafplaats in Bergambacht. Vanwege ruimtegebrek worden graven van de vakken B en lll (121 t/m 150) weer ter beschikking gesteld aan de gemeente. Zowel de wettelijke rusttermijn van tien jaar als de door de gemeenteraad vastgestelde 20 jaar grafrust is ruimschoot verstreken.

Ondanks de werkzaamheden is de begraafplaats toegankelijk. De werkzaamheden worden afgeschermd met een doek. Voor meer informatie kunnen nabestaanden terecht bij dhr. G. Oosterom, beheerder begraafplaats. Tel. 0182 - 356 555 of g.oosterom@bergambacht.nl.

Stoffelijke overschotten worden herbegraven in een verzamelgraf. Bij dit graf wordt een steen geplaatst met de mededeling dat in dit graf overledenen liggen die in de periode 1974-1981 zijn begraven. Er wordt een lijst met namen gemaakt die kan worden ingezien bij de afdeling BV Financiƫn op het gemeentehuis. Hierdoor is altijd bekend waar de stoffelijke resten van overledenen zich bevinden.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE