Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Belangrijkste site voor uitvaartverzekeringen vernieuwd

dinsdag 15 april 2014

In de afgelopen tijd is er heel wat veranderd op het gebied van uitvaartverzekeringen. Een van de meest ingrijpende veranderingen is het provisieverbod waardoor consumenten rechtstreeks moeten betalen aan de tussenpersoon voor verkregen advies. Het is maar een voorbeeld van één van de veranderingen op het gebied van uitvaartverzekeringen. Alle nieuwe regels en mogelijkheden staan uitgebreid beschreven op de onafhankelijke website Uitvaartverzekering.net waarvan vandaag een hele nieuwe release is gelanceerd.

Veel consumenten willen door het provisieverbod liever zelf informatie zoeken om op die manier kosten te besparen. Het is voor deze zoekende consument erg belangrijk dat men kan beschikken over betrouwbare informatie over uitvaartverzekeringen. Op Uitvaartverzekering.net kan men vanaf nu alles vinden over de nieuwe regels en over welke uitvaartverzekeringsvorm het beste bij de bezoeker past. Verder heeft de website een eigentijdsere vormgeving gekregen en is het formaat afgestemd is op verschillende apparaten zoals de (kleinere) schermen van smart phones en tablets.

Uitvaartverzekering.net biedt informatie over alle soorten uitvaartverzekeringen, zowel de uitvaartverzekering die in natura uitkeert als de uitvaartverzekering die kapitaal uitkeert. Er wordt ook uitgelegd hoe een uitvaartverzekering kan worden opgezegd door middel van premievrij maken of afkoop. En er is speciale aandacht voor het verzekeren van baby of kind.

Ook is het mogelijk om precies te berekenen hoeveel je zou moeten verzekeren. Zo is er op Uitvaartverzekering.net een handige module waar een ieder kan aangeven hoe de uitvaart naar wens er uit zou moeten zien en wat deze gaat kosten. Zo wordt precies duidelijk welke bedrag je moet verzekeren voor de gewenste uitvaart. De verschillende uitvaartverzekeraars kunnen ook worden vergeleken en kan er ook direct een uitvaartverzekering worden afgesloten.

Voor mensen die nog met vragen zitten, is er een speciale adviesrubriek over uitvaartverzekeringen waar iedereen een vraag kan stellen. Deze worden beantwoord door Johan Zwaanswijk, autoriteit in verzekeringen en financiën en auteur van het boekje Uitvaart Verzekerd.

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder