nieuws

Facultatieve
Sponsors

Bekijk nu online alle Monuta begraafplaatsen en crematoria

26 mei 2010

Monuta weet uit ervaring dat mensen vaak benieuwd zijn naar een begraafplaats of crematorium. Vooral een crematorium is niet een plek waar je zomaar even naartoe gaat. Daar heeft Monuta iets op bedacht. Vanaf nu zijn er op www.monuta.nl filmpjes te vinden van alle Monuta begraafplaatsen en crematoria.

In totaal heeft Monuta drie begraafplaatsen en zeven crematoria. Om mensen hiermee kennis te laten maken, organiseren wij regelmatig een open dag.
Toch is de drempel om een open dag te bezoeken voor sommige mensen te hoog . Speciaal voor deze mensen en alle andere belangstellenden heeft Monuta filmpjes gemaakt van haar begraafplaatsen en crematoria. Met deze filmpjes krijgen mensen een goede indruk van (de sfeer van) onze begraafplaatsen en crematoria. Van onze crematoria worden niet alleen de gebruikelijke ruimtes, zoals de aula en de koffiekamer, getoond. Ook de ruimte waar de kist de oven in gaat, is respectvol in beeld gebracht. In verband met de verbouwing van Crematorium Terneuzen volgt dit filmpje later.


Monuta vindt het belangrijk dat mensen de mogelijkheid hebben om na te denken over de wensen voor de uitvaart. De keus voor een crematorium of begraafplaats is hierbij heel belangrijk. De filmpjes kunnen helpen om deze keus te maken. En wie een Monuta begraafplaats of crematorium met eigen ogen wil zien, is van harte welkom.


Elk einde is het begin van een mooie herinnering. Dat is waar Monuta voor staat. De mogelijkheden om het afscheid op eigen wijze in te vullen zijn groter dan ooit. Monuta maakt mensen hier bewust van, bestaat ruim 85 jaar en verzorgt jaarlijks circa 16.000 uitvaarten. Ervaring die Monuta gebruikt om een uniek afscheid mogelijk te maken.

www.monuta.nl

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >